Nosztalgiatábor

szept 3. - szept 4.
Dunabogdány2

Kedves „Öreg” Bajzások!

Bajza múltjának részét képezik a bogdányi táborok is. Ezért a Bajza 100 programjához kapcsolódóan 2016. szeptember 3-4. (szombat-vasárnap) egy retró táborozást tervezünk, amelyre nagy szeretettel meghívjuk a Bogdányban valaha táboroztató valamennyi bajzás pedagógust és valamennyi 18 éven felüli régi bajzást, akinek kellemes emléke fűződik a nyári dunabogdányi táborokhoz.

A tervezett programban szerepel falujárás, „ismerkedési est”, retró vetélkedő, visszaemlékezések. A rendezvényen – a teljesség igénye nélkül – olyan tanárokal lehet találkozni, mint Csorba József, Czédly Mariann néni, Kékesi Andi néni, Radnai Márta néni, Komjáthy Anna néni, Horváth Laci bácsi. (és még sokan mások) A résztvevők listáját folyamatosan frissítve a bajza6.hu oldalon a Nosztalgiatábor fül alatt tesszük közzé. A tábor jelenlegi befogadóképessége 54 fő, és ezt a létszámot az előzetes jelentkezések alapján már elértük. Mivel 08. 24. 14 óra a befizetési határidő, érdemes még jelentkezni, mert biztosan lesz 1-2 felszabaduló hely. Jelentkezzetek, hiszen ez egy egyszeri és megismételhetetlen program!

Jelentkezés és további információ a bajza100@gmail.com címen. A részvételi díj 5000 Ft/fő (étkezés és szállás), melyet augusztus 24-ig lehet befizetni a Bajzában ügyeleti időben. (szerda 08 - 13 óráig)

Kedvcsináló: